Menú 14 d’ agost

Primers

 

  • Plat arròs mixta a la “Paella”(segons temps de cocció)
  • Musclos de roca a la planxa 
  • Brandada de bacallà amb melmelada de pebrot escalivat
  • Mousse de escorpora amb salsa de còctel
  • Amanida “Ries Gallegues”amb flor de salmó “sashimi” musclos,llagostins cuits
  • Esqueixada de Bacallà amb Pop
  • Escalivada amb tonyina
  • Patates d’Olot amb boquetd’amanida
  • Carpaccio de tomàquet amb bacallà marinat

 

Segons

 

  • Lluç de palangre amb escamarla i gambeta supl ., 4,95
  • Llenguado salvatge amb gambeta i escamarla supl., 4,95
  • Llobina salvatge a la planxa amb escamarla i gambeta supl., 4,95
  • Bacallà “Ries Gallegues” amb melmelada de pebrot escalivat
  • Llobarro a la planxa amb escamarla
  • Gallsalvatge amb escamarla
  • Sépia a la planxa amb gambeta i musclos
  • Calamars a l’ Andalusa amb maionesa de cibulet
  • Calamar del Mediterrani amb musclos i escamarla
  • Filet de tonyina “Anisakis Free” amb salsa tàrtara i gambeta
  • Trio de peixos: tonyina, corball i salmó
  • Entrecot d’Angus a la parrillasupl., 6,95

 

Postres a escollir 

 

Aigua natural i Vi Tèrbol (ampolla per dues persones)            21,00  iva inclòs